Plassbesparende

Når plassen for konvensjonelle porter ikke er tilstede, men man vil allikevel ha en port, anbefaler vi vår serie med Rollmatic rulleporter.

Rollmatic

Rollmatic er vår tradisjonelle rulleport. Denne porten kan leveres i mange konfigurasjoner, farger og utseende. Disse kan også monteres utvendig på vegg hvis plassen inne ikke er tilstrekkelig.

Rollmatic T

Rollmatic T er nyheten vår innen rulleporter. Med sin smale konstruksjon og kompakte motor er det mulig å installere den i svært smale plassforhold, og den passer til de alle garasjeåpninger.

Det er plassen som teller

Raised Image

RollMatic

Bruksmulighetene for rulleporter er mange! Har man en garasje hvor selve kontruksjonen i garasje ikke tillater vanlig leddporter, eller ikke tillater høy nok leddport, så er rulleporten valget i ta. Her kan man få inn en garasjeport uten at den krever plass bakover i garasje.

Design og farger

Rollmatic kommer med 12 farger til samme pris. I tillegg er det mulighet for overflatene Decopaint og Decograin. Det er også mulighet for vinduer, samt gitter på våre rulleporter.

Utvendig montering

Hvis man skulle være så uheldig at det ikke er noe tilgjengelig plass innvendig i garasjen, enten pga røropplegg eller annet, så kan vi tilby Rollmatic beregnet for utvendig montering. På denne måten blir all plassen inne frigitt til andre ting.

RollMatic T

Vår helt nye rulleport, RollMatic T, er enda mer kompakt enn vår vanlige RollMatic. Med sin kompakte design og rørmotor kan den monteres med minimalt forbruk av plass.

Design og farger

Rollmatic T kan leveres i 16 forskjellige farger, samt 4 dekorer i tredesign. Her også kan man ha vinduer og ventilasjonsgitter hvis ønskelig.

Raised Image

Når kvalitet og trygghet gjelder