Industriporter

I kategorien er det et stort utvalg av forskjellige typer løsninger fra leddporter i stål eller aluminium, til dukporter og gitterporter. Her kan vi levere det meste av sortimentet når din løsning til porter krever det ekstra en industriport kan gi.

Komfortable driftsløsninger

Gangdør med lav terskel

Solid konstruksjon

I denne kategorien er det et stort utvalg av forskjellige typer løsninger fra leddporter i stål eller aluminium, til dukporter og gitterporter. Her kan vi levere det meste av sortimentet når ditt krav til port krever det ekstra en industriport kan gi.

Harmonisk design

Raised Image

SPU F42

Isolerte leddporter i stål. Den 42 mm tykke seksjonen med PU-skumfylling og fingerklemsikring er spesielt robust og gir en god varmeisolering. Portbladet kan leveres i overflatevariantene Stucco-preget og Micrograin.

SPU F42PLUS

Kombinasjonsport - industri oppheng og beslag, med portledd fra serien garasjeporter. Der hvor monteringen tilsier industri, men utseende som ønskes er garasje.

APU F42, APU F42 Thermo, APU 67 Thermo

Aluminiumsporter med vinduer og bunnseksjon i stål. Takket være kombinasjonen av robust bunnseksjon i stål og store vinduer, er porten svært stabil og slipper mye lys inn i hallen.

ALR F42, ALR F42 Thermo, ALR 67 Thermo

Aluminiumsporter med vinduer. Aluminiumsprofiler med brutt kuldebro og klimavinduer som ekstrautstyr, sørger for en inntil 55 % bedre varmeisolering. Med DURATEC-vinduene har du klar sikt over lang tid.

Raised Image

Når kvalitet og trygghet gjelder