Ståldører i moderne design

Sidedør garasje

Garasjesidedører NT 60 / NT 80 kommer i varierte bredder og høyder. Når du vil ha dør som matcher din nye port finner du løsningen er.

Thermo 65 med sidepanel

Hörmann Thermo65 ytterdører er smarte valg for moderne hjem. Disse kvalitetsdørene overbeviser med gode varmeisoleringsverdier, pålitelig sikkerhetsutstyr, stort utvalg av motiver og farger.

Ytterdør Thermo65 i stål / aluminium

Raised Image

Dørblad

Kvalitetsdørene Thermo65 er utstyrt med et massivt 65 cm tykt dørblad i stål, uten synlig fløyprofil og i tykkfalsutførelse. Karmen er av aluminium med brutt kuldebro.

Se mer i katalogen

Varmeisolering

Med en UD-verdi på inntil 0,87 W/(m²·K) har du med Thermo65 truffet det riktige valget med hensyn til varmeisolering, og dermed en varig innsparing av energi.

Motiv, farger og dekorer

Velg drømmedøren din ut fra 13 flotte motiver, og tilpass den til egne ønsker med våre 16 utvalgte farger og 5 Decograin-dekorer.

Garasje sidedør

Matchende design

Med sin utforming til å matche vårt utvalg i porter, kan dere virkelig sette prikken over i'en med en av våre sidedører i garasje deres.

Se mer i katalogen

Farger

Standardfargen på dørene er RAL 9016 Trafikkhvit. Utover dette har vi tre kategorier å velge fra, Utvalgte farger, RAL etter valg, og NCS. Vår mest prisgunstigste er standardfargen RAL 9016, neste prisklasse er Utvalgte farger, RAL etter valg og den dyreste NCS. Det er noen farger vi ikke kan levere, så ta gjerne kontakt hvis dere har noen spesielle fargeønsker. Se i katalogen for mer informasjon

Raised Image

Når kvalitet og trygghet gjelder