Sean Carolan PortService

Sean Carolan PortService har over 22 års erfaring med garasje- og industriporter av alle merker og typer. I jobbsamarbeid med tidligere forhandler T.S. Bygg har vi montert det meste av det som kan monteres i garasjer, og etter at de sluttet som forhandler overtok vi fakkelen og fortsatte tradisjonen med å levere og montere det som muligens kan kalles verdens beste port.
house

Kvalitet

For oss i Sean Carolan PortService er vi opptatt av å levere kvalitet, enten det er garasjeport, dører eller tilbehør, og med en verdensledende produsent i ryggen kan vi gjøre nettopp det!

thumb_up

Garanti

Alt som monteres og leveres av oss får vårt stempel påsatt. Det skal aldri være vanskelig å få hjelp i ettertid og vi setter stoltheten vår i å stå på for at ting blir ordnet hvis det skulle vise seg du som kunde får problemer med et av produktene eller en tjeneste vi har levert.

help

Råd

Vi stiller til uforpliktende befaringer når du som kunde trenger råd eller tips til ditt garasjeprosjekt. Ta kontakt på telefon eller epost for en hyggelig garasjeprat.

Hvorfor velge oss som leverandør av din garasjeport?

Med bakgrunn i vårt store utvalg av porter og utstyr har vi levert eller montert dører og porter til alt fra frittstående garasjer, kjellergarasjer, rekkegarasjer til industribygg, låver og hangarer. Alt dette med et verdensledende produkt i vår portefølje!

Nøkkelferdig pakke
Vårt mål er å levere en komplett pakke til våre kunder, og vi kan være behjelpelige fra planleggingsstadiet helt frem til nøkkelferdig produkt. Det hele starter med at du tar kontakt og vi hjelper deg å komme frem til ditt ønskede produkt og løsning. Vi kan gi råd om hvilke produkter som behøves og hva som må gjøres, og ikke minst hva som ikke behøves. Vi kan gi råd om utseende, størrelser, farger og tilleggsutstyr. Etter en eventuell bestilling får du en bekreftelse med leveringstiden, samt vi avtaler monteringstid.

Montering, Service og Serviceavtaler
Vi tilbyr også rene monteringsoppdrag av ditt allerede innkjøpte produkt. Har du en port som du ønsker montert er det bare å ta kontakt med oss for informasjon og pris. Vi tilbyr også service og reparasjon på eksisterende porter, og har en stort reservedelslager. Vi påtar oss serviceavtaler til enkeltporter, fellesgarasjer eller større garasjeanlegg etter avtale.

Raised Image
Raised Image
Raised Image
Raised Image

Kontakt oss!

Send oss en melding hvis du lurer på noe, så svarer vi så fort vi kan!

Takk for at du kontakter oss!