Vårt mål er å møte dine behov

Solid konstruksjon

Når du kjøper en garasjeport hos oss får du et produkt som sier kvalitet! Gjennom åresvis av utvikling har dagen produkt blitt skapt til et å gjøre en jobb og gjøre den godt. Kvalitet i materialer, kvalitet i produksjon, kvalitet i levering.

Moderne preg

Når mange vurdere å bytte garasjeport, eller rett og slett skal ha en i et nybygg, så er de fleste opptatt av hvordan det tar seg ut. Pga størrelsen blir garasjeporten ofte det først som fanger øyet, og derfor at den trekker utseende på huset/garasje opp og ikke ned. Med våre mange forskjellige design og overflater har vi garantert noe som passer for nettopp deg.

Portbladutførelser

Portbladene til våre leddporter kommer i tre utførelser, LPU67 Thermo, LPU42 og LTE42.
LTE42 er vår rimeligste alternativ og beregnet for garasjer hvor det ikke skal ha noen isolasjon.
LPU42 er vår mest brukte isolerte leddport og har god varmeisolering med sine 42mm skumfylte seksjoner.
LPU67 Thermo er vårt mest energibesparende utgave med sine 67mm skumfylte seksjoner med U-verdi på 1,0.

Det er her det starter

Å bestemme seg for en ny garasjeport kan i mange tilfeller være litt krevende, nettopp fordi at det finnes et stort utvalg av motiver, farger, overflater og design. Man skal tross alt bytte ut en "vegg" og da er det viktig at man treffer når man skal modernisere.
Raised Image

1. Størrelser

Våre leddporter kommer i en serie standardstørrelser som er tilpasset det de fleste trenger til moderne garasjer, samt også til rehabilitering av gamle garasjer. Makshøyden vi kan levere er 3m, og alt ettersom motiv og type opp til 6m bredt. Over 3m høyde se Industri.

2. Overflater

Våre leddporter kommer i flere forskjellige overflater. Woodgrain er den mest prisgunstigste og mest brukte typen. Deretter leverer vi mye av den helt glatte Silkgrain typen. I tillegg til disse to kan vi levere som følger: Slategrain, Sandgrain, Planar, Duragrain og Decograin. Eksempler på disse finner dere i katalogen Garasje Leddporter.

3. Farger

Standardfargen på våre porter er RAL 9016 Trafikkhvit. Utover dette har vi tre kategorier å velge fra, Utvalgte farger(oversikt til venstre), RAL etter valg, og NCS. Vår mest prisgunstigste er standardfargen RAL 9016, neste prisklasse er Utvalgte farger, RAL etter valg og den dyreste NCS. Det er noen farger vi ikke kan levere, så ta gjerne kontakt hvis dere har noen spesielle fargeønsker.

4. Motiver

I sortimentet finnes det 6 forskjellige motiver å velge mellom. Horisontal profil S, Horisontal profil M, Horisontal profil D, Horisontal profil T, Plan profil L og Speilprofil.

5. Portåpner og tilleggsutstyr

Portåpner er noe de fleste velger i dag, se Portåpner i menyen på toppen for nærmere info rundt våre typer. Tilleggsutstyr kan bestå i form av trådløse kodetastaturer, veggknapper, sensorer og lignende. Ta kontakt så kan vi hjelper dere med råd for hva dere trenger.

6. Montering

Med konkurransedyktige monteringspriser kan vi bistå dere i deres garasjeprosjekt fra A til Å. Ta kontakt for hjelp og tilbud.

Raised Image

Når kvalitet og trygghet gjelder