Automatisér din garasjeport

!

Supramatic E/P/H

Toppmodellen og kongen av portåpnere. 868Mhz BiSecure kommunikasjon, superrask åpning av porten og med sine mange finesser er det ikke tvil om at denne åpneren lever opp til forventningene.

Promatic 4

Mellomklasse portåpner, med 868Mhz BiSecure kommunikasjon, leverer det den skal og mer til.

Liftronic 500/700/800

Budsjettmodellene av våre portåpnere med 433Mhz system.

Ikke bare luksus, men praktisk også

Uansett om man har gått til innkjøp av ny port, eller man vil gjerne oppgradere sin eksisterende port, så blir portåpner en finesse man ikke vil være foruten har man først prøvd.
Raised Image

App styring

På toppmodellen har man tre muligheter for styring via smarttelefon. Innenfor fjernkontrollens rekkevidde kan man bruke den innebygde Bluetooth modulen og appen BlueSecure til å betjene porten. I tillegg til dette kan man bruke Homee eller Gateway appene og betjene via nett hvor som helst i verden(krever tilleggsutstyr). Dette er også mulig på mellomklasse-åpneren, men da som tilleggsutstyr. BlueSecure, Homee og Gateway.

Sikkerhet

Med portåpner fra Hörmann har ubudne gjester ingen sjanse. Når porten er lukket smekker innbruddssikringen automatisk inn i sporet på portens portåpnerskinne. Porten er låst med en gang og sikret mot innbrudd. Denne portlåsen er helt mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd.

Intelligent nettverk

Valgfrie moduler for SmartHome-systemer tilkobles ganske enkelt via HCP-grensesnittet på portåpneren.

Portåpnerskinne

Portåpnerskinnen har en vedlikeholdsfri tannrem. Den aramid-fiberforsterkede kevlartannremmen er svært slitesterk og stillegående. Smøring med fett eller olje er ikke nødvendig, som er en viktig fordel sammenlignet med kjede- eller spindelmotorer. Den har også automatisk beltestramming hvor den kraftige fjærmekanismen strammer tannremmen automatisk og sørger for at porten går jevnt og stille.

Tilleggsutstyr

For portåpnerne finnes den mange forskjellige typer tilleggsutstyr, fra håndsendere, veggknapper, fuktsensorer til fotoceller og lignende. Alt for tilgjengelighet og sikkerhet ved drift.

Raised Image

Når kvalitet og trygghet gjelder