Starter fra innkjøringen

Med en grindåpner fra oss kan du allerede fra innkjøringen til eiendommen øke komforten og sikkerheten!

VersaMatic

Slaggrindåpneren VersaMatic er den ideelle løsningen for uvanlige monteringssituasjoner. Det passer f.eks. for montering på svært dype søyler, og monteringsposisjonen kan velges individuelt og optimalt tilpasses enhver situasjon.

RotaMatic

Med sin moderne, slanke design passer slanggrindåpneren RotaMatic perfekt til din slaggrind. Funksjon og sikkerhet er også eksemplarisk.

LineaMatic

Skyvegrindåpneren LineaMatic er en sterk og kompakt åpner for din skyvegrind.

Praktisk og sikker

Raised Image

Lavt strømforbruk

I standby-modus bruker portåpneren mindre enn 1 watt og sparer både miljøet og lommeboken.

Sikkert trådløst system

Det sertifiserte BiSecur-systemet er integrert i hver port- og døråpner med standard radio-mottaker og tilbyr en spesielt sikker radioforbindelse samt 100 % kompatibilitet. Dra nytte av de mange betjenings og tilkoblingsalternativene – fra håndsenderen, innvendige og utvendige brytere til mottakere og dørlåser.

Enkel avlesing av portposisjonen

Med standard håndsender HS 5 BS eller innvendig bryter FIT 5 kan du til enhver tid sjekke om grinden er åpen eller lukket.

Praktisk gjennomgang for persontrafikk

Ved 2-fløyede grinder kan også bare én portfløy åpnes som gjennomgang for persontrafikk. For skyvegrindåpneren kan portfløyen åpnes delvis for gjennomgang av persontrafikk.

Sertifisert

Grindåpnere fra Hörmann er sikre i alle faser av åpningen og lukkingen. Driftskreftene er også for vanlige portstørrelser og monteringssituasjoner testet og sertifisert av uavhengige testinstitutter iht. DIN EN 13241-1.

Intelligent nettverk

HCP-grensesnittet gjør det enkelt å koble til valgfrie moduler for SmartHome-systemer.

Raised Image

Når kvalitet og trygghet gjelder